Rivel Sporthorses

Irlantilainen unelmani

Tervetuloa! Rivel Sporthorses syntyi vuonna 2015 unelmista ja useiden tuntien haaveilusta. Lopulta unelmista tuli totta, tai ehkäpä tarkemmin sanottuna allekirjoittanut päätti tehdä unelmista totta ja pian Irlannissa sijaitseva vastikään uudistettu talli, sen ympäristö ja maastoesterata täyttyivät temperamenttisista kenttähevosista.

Rivel Sporthorses keskittyy jalostuksessaan luomaan moderneja irish sport horse -linjoja ja tuomaan rotua esille virtuaalimaailmassa. Siitä huolimatta, että irish sport horse polveutuu alun perin työhevosista, se on hyvin monipuolinen urheiluhevosrotu joka on täysin samalla viivalla muiden, modernien puoliverirotujen kanssa. Me Rivelissä koitamme saada pidettyä kasvattiemme suorituskyvyn huipussa ja käytämme modernien linjojen jalostuksessa eniten trakehnereita, sillä niissä on usein myös paljon täyttä verta - verta ja rohkeutta tarvitaan, jotta päästään huipulle ratsastuksen kuninkuuslajissa. Toisaalta tarvitaan myös liikettä koulupuolelle ja voimakasta, huolellista hyppyä esteratsastukseen.

Vaikka tallimme on täynnä huipputason urheilijoita, niin neli- kuin kaksijalkaisiakin, emme ota hommaa liian tosissamme. Kilpailukauden päätteeksi hevoset pääsevät aina parin viikon laidunlomalle, eikä varsoja synny kovin nopealla tahdilla. Voimme silti luvata, että jokainen maailmaan putkahtava Riveliläinen on tehty rakkaudella.


Maastoradalla Riveliläisten satulassa killuu

Ronya

[email protected]
VRL-06725

Viimeisin päivitys 5.1.2017

Uusi vuosi ja pikkuhiljaa takaisin treeniin. Hevoset ovat olleet energisiä tauon jälkeen, joten olemme ratsastaneet paljon ulkona kuntoa kasvatellen.